Publicitat
Online

“Focalitza i segmenta la publicitat online per arribar al teu públic objectiu”

PUBLICITAT A GOOGLE

ACONSEGUEIX QUE ELS TEUS CLIENTS ET TROBIN

Ja no hi ha gairebé ningú que no busqui a Google alhora d’informar-se o de comprar qualsevol cosa. És per això que anunciar-te a Google Adwords, el programa de gestió d’anuncis a cercador, és la millor manera d’aconseguir visites a la teva pàgina web

Però això no és tot, ja que la gent busca coses concretes a Google. Això ens permet que, si ho configurem com cal, les visites que entrin siguin exclusivament les que estan interessades en el teu producte o servei, de tal forma que t’asseguris que no estàs llançant els diners en anuncis ineficients. I el cert és que, o bé hi ets tu, o bé hi serà la teva competència. I òbviament el que volem es que hi siguis tu, així que, no perdem més el temps i comencem a elaborar la teva estratègia per anunciar-te a Google i per aconseguir que els teus clients et trobin el més aviat possible. 

PUBLICITAT A FACEBOOK

LA XARXA SOCIAL AMB MÉS USUARIS

Potser en el teu entorn ja no és la xarxa social que més s’utilitza o potser si. La qüestió és saber si la utilitza o no el teu públic objectiu. A dia d’avui segueix sent la xarxa amb més usuaris del món i una de les que permet definir millor qui i com ha de veure els teus anuncis. És un dels mitjans ideals per realitzar remarketing, o sigui, enviar anuncis a les persones que ja han visitat la teva web. També és ideal per a donar-te a conèixer a les persones que més s’assemblin a les que ja t’han comprat. Una gran eina per eficienciar la teva inversió en publicitat a internet.

Farem campanyes de publicitat que impactin només a les persones que més possibilitats tenen d’estar interessades en els teus productes o serveis i les millorarem constantment per aconseguir el retorn de la inversió més alt possible. M’emociono només de pensar-hi. Comencem?

PUBLICITAT A INSTAGRAM

ACCEDEIX DIRECTAMENT AL TEU PÚBLIC OBJECTIU

Instagram, TikTok, Twitter, Youtube… les possibilitats són moltes però no totes valen per a tothom. Hem d’analitzar molt bé a quina plataforma és millor invertir el pressupost en publicitat. La part positiva és que les eines d’anàlisi actuals ens permeten descobrir exactament quin recorregut fan els teus clients abans de comprar-te. Quina edat tenen, què els agrada, quin anunci els ha interessat més… 

Saps a qui li has d’enviar, què li has de dir,  per on dir-li i com dir-li… La publicitat actual ja no te res a veure amb l’anunci de la TV o el cartell gegant que costava un ull de la cara i el veia tothom sense excepció. Ara la meva tasca com a expert en Màrqueting Online és de precisió. Analitzo, estableixo l’estratègia més oportuna i llanço la campanya de forma 100% selectiva i directe per treure’n el màxim rendiment. Si vols pujar al carro de la publicitat eficient, estaré encantat d’acompanyar-te fins a l’èxit.

Explica'm el teu projecte i comencem a treballar junts

677352812

info@danielolivares.cat

17003 – Girona

ARTICLES SOBRE PUBLICITAT ONLINE

Publicitat Online

© 2021 Tots els drets reservats - Màrqueting Online de Proximitat - Daniel Olivares